Kundevejledning til Middelhavsbuffet

Bruschetta'en ankommer på papfade med bagepapir. Dette er for, at kunden blot skal flytte bruschetta'en over på egne bageplader (uden papfadet) og gratinere under grill eller hård varme ved 225-250 °C.

Der er fade med til at anrette bruschetta'en på. Hvis kunden ikke har mulighed for eller ikke ønsker at gratinere bruschetta'en selv, kan vi gøre det for Dem.

Vitello Tonnato er helt færdiganrettet på porcelænsfad.
Smør er i brødkurve, og der er brødkurve til at anrette brødet i, som blot skal skæres ud.

Lune retter

Til buffeten medfølger der normalt fadvarmere til fyrfadslys (inkl. fyrfadslys).
Alle lune retter er helt færdige og arrangeret lune i termokasser.

Porchetta skal have fjernet snoren og skæres ud.
Termokasserne kan holde på varmen i minimum 3 timer.

Salater er ligeledes færdiganrettede i porcelænsfade eller flotte porcelænsskåle - lige klar til spise.

Desserten

Alle kolde retter bør naturligvis holdes afkølet ved ca. 5 grader.

 

Leveringstidspunkt aftales individuelt.

 

Ved bestilling af saucer ankommer saucen i gryde eller i plastikbøtte, som skal varmes op af kunden.
Der medfølger ikke sovsekande eller serverings bestik.

Velbekomme!

STORT UDVALG AF RETTER

Vi har maden til dit næste arrangement

gode, friske råvarer Altid lavet med kvalitetsråvarer

TILFREDSE KUNDER flere 1000 glade kunder

MANGE ÅRS ERFARING siden 2007