Kundevejledning til Festbuffet

Forret. Har du bestilt forret så er den helt færdiganrettet.

Stegene, det vil sige f.eks. kalvecuvette, skinkeculotte, kalkunbryst, kyllingelår er varme og færdigstegt samt pakket ned i termokasse.
Kyllingelår er færdigtstegt, anrettet i porcelænsfad og pakket varme ned i termokasse.

Flødekartofler er ligeledes færdige og anrettet i porcelænsfad, samt er pakket varme i termokasse.

Mixed salat er helt færdiganrettet i porcelænsskål. Dressingen er anrettet separat.​

Brød er ikke anrettet men skal blot anrettes i de brødkurve som er sendt med.

Smør er anrettet i kurve.
Evt. tilvalg af forret, dessert, salater er helt færdiganrettet.
Leveringstidspunkt aftales individuelt.

Ved bestilling af saucer ankommer saucen i gryde eller plastikbøtte, som skal varmes op af kunden. 
Der er IKKE saucekande eller sauceske med. Der er IKKE serveringsbestik med.

STORT UDVALG AF RETTER

Vi har maden til dit næste arrangement

gode, friske råvarer Altid lavet med kvalitetsråvarer

TILFREDSE KUNDER flere 1000 glade kunder

MANGE ÅRS ERFARING siden 2007