Kundevejledning til Det Store Kolde Bord

Alle retter, kolde som varme, er færdiganrettede.

Smør er anrettet i brødkurve, og brødet skal skæres ud og anrettes i de medfølgende kurve.

Der medfølger et menuskilt til buffeten i A5 str.

Lune retter

Til buffeten medfølger der normalt fadvarmere til fyrfadslys (inkl. fyrfadslys).

De lune retter ankommer i termokasser, som uden problemer kan holde på varmen i minimum 3 timer.

Tarteletfyld er anrettet i souffléskåle varmet i termokasse.​

Fiskefileter steges lige inden vi kører med maden.

Leveringstidspunkt aftales individuelt.
Det anbefales at opbevare de kolde retter under 5 grader.
Velbekomme!

STORT UDVALG AF RETTER

Vi har maden til dit næste arrangement

gode, friske råvarer Altid lavet med kvalitetsråvarer

TILFREDSE KUNDER flere 1000 glade kunder

MANGE ÅRS ERFARING siden 2007