Kundevejledning til Festbuffet

Forret. Har du bestilt forret så er den helt færdig anrettet.

Stegene, det vil sige f.eks. kalvecuvette, skinkeculotte, kalkunbryst, kyllingelår er varme og færdig stegt samt pakket ned i termokasse.
Folie bakken afleveres rengjort efterfølgende selv om det er en engangsartikel.

Kyllingelår er færdigt stegt, anrettet i porcelænsfad og pakket varme ned i termokasse.

Flødekartofler er ligeledes færdige og anrettet i porcelænsfad, samt pakket varme i termokasse.

Den mixed salat er helt færdig anrettet i porcelænsskål, dressingen er anrettet separat.​

Brød er ikke anrettet men skal blot anrettes i de brødkurve som er sendt med.

Smør er anrettet i kurve.
Evt. tilvalg af forret, dessert, salater er helt færdig anrettet.
Der medfølger et menuskilt til buffeten i A5 str.
Leveringstidspunkt aftales individuelt.

Ved bestilling af saucer ankommer saucen i gryde eller plastik bøtte, som skal varmes op af kunden. 
Der IKKE sauce kande eller sauceske med. Der er IKKE serveringsbestik med.

STORT UDVALG AF RETTERVi har maden til din arrangement

gode, friske råvarerAltid lavet med kvalitetsråvarer

TILFREDSE KUNDERMere en 380 glæde kunder

MANGE ÅRS ERFARINGOver 17 år i madbranchen