Kundevejledning til Det Store Kolde Bord

Alle retter, kolde som varme, er færdig anrettet.

Smør er anrettet i brødkurve, og brødet skal skæres ud og anrettes i de medfølgende kurve.

Der medfølger et menuskilt til buffeten i A5 str.

Lune retter:

Til buffeten medfølger der normalt fadevarmere til fyrfadslys (inkl. fyrfadslys).

De lune retter ankommer i termokasser, som uden problemer kan holde på varmen i minimum 3 timer.

Tarteletfyld er anrettet i souffléskåle varmt i termokasse.​

Fiskefileter steges lige inden vi kører med maden.

Leveringstidspunkt aftales individuelt.
Det anbefales at opbevare de kolde retter under 5 grader.
Velbekomme!

STORT UDVALG AF RETTERVi har maden til din arrangement

gode, friske råvarerAltid lavet med kvalitetsråvarer

TILFREDSE KUNDERMere en 380 glæde kunder

MANGE ÅRS ERFARINGOver 17 år i madbranchen