Kundevejledning til Det Store Kolde Bord

Alle retter, kolde som varme, er færdiganrettede.

Smør er anrettet i brødkurve, og brødet skal skæres ud og anrettes i de medfølgende kurve.

Der medfølger et menuskilt til buffeten i A5 str.

Lune retter

Til buffeten medfølger der normalt fadvarmere til fyrfadslys (inkl. fyrfadslys).

De lune retter ankommer i termokasser, som uden problemer kan holde på varmen i minimum 3 timer.

Tarteletfyld er anrettet i souffléskåle varmet i termokasse.​

Fiskefileter steges lige inden vi kører med maden.

Leveringstidspunkt aftales individuelt.
Det anbefales at opbevare de kolde retter under 5 grader.
Velbekomme!

STORT UDVALG AF RETTERVi har maden til din arrangement

gode, friske råvarerAltid lavet med kvalitetsråvarer

TILFREDSE KUNDERMere en 420 glæde kunder

MANGE ÅRS ERFARING Over 17 år som selvstændig siden 2000.