Kundevejledning til Bryllupsbuffet

Laksesvanerne ankommer flot og færdiganrettet på fade af enten stål eller porcelæn.

Lækker sauce vert dressing er arrangeret i porcelænsskåle.

Smør er anrettet i brødkurve, og der er brødkurve til at anrette brødet i.

Der medfølger et menuskilt til buffeten i A5 str.

Lune retter

Til buffeten medfølger der normalt fadevarmere til fyrfadslys (inkl. fyrfadslys) til at holde kartoflerne varme.
Stegene er færdigstegt og ankommer lune i termokasser, som uden problemer kan holde på varmen i minimum 3 timer. Der medfølger porcelænsfade til at anrette kødet i. Hæld lidt kødsaft ved skiverne, når du anretter skiverne i fadene.

Kartofler ankommer færdiganrettet og varme i porcelænsfade i termokasser, dvs. lige til at sætte på bordet.​

Salater er ligeledes færdiganrettede i porcelænsfade - lige klar til spise.
Salatdressing og smør er naturligvis også færdig og klar til bordet. 
Brødet skal lige skæres ud og lægges i de medbragte brødkurve.

Dessertbuffeten er helt færdiganrettet.

Alle kolde retter bør naturligvis holdes afkølet ved ca. 5 grader.

Leveringstidspunkt aftales individuelt.

Ved bestilling af saucer ankommer saucen i gryde eller plastikbøtte, som skal varmes op af kunden. 
Der er IKKE saucekande eller sauceske med. Der er IKKE serveringsbestik med.

STORT UDVALG AF RETTER

Vi har maden til din arrangement

gode, friske råvarer Altid lavet med kvalitetsråvarer

TILFREDSE KUNDER Mere en 419 glæde kunder

MANGE ÅRS ERFARING Over 17 år som selvstændig siden 2000.