Kundevejledning til Bryllupsbuffet

Lakse svanerne ankommer flot og færdiganrettet på fade af enten stål eller porcelæn.

Lækker sauce vert dressing er arrangeret i porcelænsskåle.

Smør er anrettet i brød kurve og der er brødkurve til at anrette brødet i.

Der medfølger et menuskilt til buffeten i A5 str.

Lune retter:

Til buffeten medfølger der normalt fadevarmere til fyrfadslys (inkl. fyrfadslys) til at holde kartoflerne varme.
Stegene er færdigstegt og ankommer lune i termokasser, som uden problemer kan holde på varmen i minimum 3 timer. Der medfølger porcelænsfade til at anrette kødet i. Hæld lidt kød saft ved skiverne når du anretter skiverne i fadene.

Kartofler ankommer færdiganrettet og varme i porcelænsfade i termokasser. Dvs. lige til at sætte på bordet.​

Salater er ligeledes færdiganrettet i porcelænsfade - lige klar til spise.
Salatdressing og smør er naturligvis også færdig og klar til bordet. 
Brødet skal lige skæres ud og lægges i de medbragte brødkurve.

Dessertbuffeten er helt færdig anrettet.

Alle kolde retter bør naturligvis holdes afkølet ved ca. 5 grader.

Leveringstidspunkt aftales individuelt.

Ved bestilling af saucer ankommer saucen i gryde eller plastik bøtte, som skal varmes op af kunden. 
Der er IKKE sauce kande eller sauceske med. Der er IKKE serveringsbestik med.

STORT UDVALG AF RETTERVi har maden til din arrangement

gode, friske råvarerAltid lavet med kvalitetsråvarer

TILFREDSE KUNDERMere en 380 glæde kunder

MANGE ÅRS ERFARINGOver 17 år i madbranchen