Anbefalinger - Det siger vores kunderne der har prøvet vores festmad

Hej Jytte og Brett!

Tusind tak for det lækre mad vi fik i lørdags, det blev rost af alle og det var flot at se på. Også tak for jeres fantastiske service, det er helt utroligt.

Med venlig hilsen​​

Inger Reippuert

Hej igen fra Bostedet Rugvænget.

Vil bare lige sige, at kødet smager helt fantastisk, alt ser dejligt ud, og vores beboere glæder sig til i aften. Samtidig vil vi også gerne fortælle, at platterne 2 juledag, smagte SÅ GODT.​

Et rigtig godt nytår til Jer begge.

Hej.

Jeg var så heldig at få serveret mad fra Jer i søndags, til en 95 års fødselsdag.
Det var rigtig god mad, og en skøn rabarberkage.
Jeg ville høre om det er muligt at få opskriften på rabarberkagen, eller er det en hemmelighed? J
Den var bare så super lækker, kan det passe at der var solsikkekerner i??
Endnu engang ros for maden, Jeg kan varmt anbefale Jer til andre...

Mange hilsner ​​

Mette

Hej brett.

Tusind tak for den gode velanrettet mad.
Alt var frisk og dejligt, også stor ros fra gæsterne.​

Med venlig hilsen​​

Karen & Henning Arvai

Hej Brett,

Tusind mange tak for nogen helt igennem fantastiske sandwich i lørdags. Mums de var gode :O)
Jeg talte med Jytte, da jeg var forbi jer i mandags, med alle kasserne. Og som jeg sagde til Jytte, så var de sandwich et hit. Alle blev (meget) mætte. Må sige de var meget meget lækre. Der var flere som fortrød at de ikke havde forudbestilt en sandwich, fordi de som oftest blev skuffet over at forudbestille noget, som de ikke kendte i forvejen. Men sådan var det ikke med jeres sandwich ;O)

Jeg har videregivet faktura til vores "kassemester", og håber hun har fået betalt vores regninger til dig. Hermed følger linket, hvor du kan indsætte din donation, til vores Stafet for Livet arrangement i Egedal. Brug nedenstående link, og du kommer direkte ind, hvor du skal udfylde dine stamdata, CVR.nr., osv. Hvis der er nogen problemer med linket, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også indsætte jeres donation på vores konto i Danske Bank, reg.: 3001 kt. 11256643. Bruger du vores kontonr. håber jeg du vil påføre at donationen kommer fra Brett´s Diner-Transportable ;O)

http://www.stafetforlivet.dk/stafet/egedal/stoet/bliv-sponsor
Igen tusind tak for jeres meget lækre sandwich. Jeg håber vi må kontakte jer igen, til næste års Stafet for Livet i Egedal, hvis det bliver aktuelt.​​

Mange hilsner & god sommer til jer​​

Hej Jytte & Brett,

1000 tak for alt den dejlige mad i lørdags.
Alle gæsterne var meget begejstrede, og roste konstant retterne gennem hele aftenen.
Min far er god til at lave Ris a'lamande - men den her var godt nok lækker. SÅ lækker cremede og velsmagende. Tusind tak :-)
Vi kommer og afleverer service tirsdag eller onsdag.​

Med venlig hilsen

Jeanette Willems

Kære Brett

Vi havde en super fest, og alle var meget begejstrede for maden.
Selv var vi 100% tilfreds – og MEGET glade for Susanne og Louise, som bare styrede slagets gang helt perfekt.
Jeg har en masse service som jeg gerne vil returnere – enten i dag el. i morgen, hvad der passer dig bedst?​​​

I dag har jeg dog lidt rester stående i et par af fadene, så kunne vi vente til i morgen tidlig – f.eks kl. 900? Så ville det passe mig fortrinligt.​​​

Mange hilsner

Casper Herold

​"Vi modtager buffet fra Jytte og Brett, og det er en fornøjelse, da det altid er friskt, godt tilberedt, og utrolig flot anrettet på og i pæne fade og skåle.

Vi har en daglig god kontakt, og skal aldrig være bange for, at der ikke er nok. Vi glæder os alle til dagens højdepunkt - Brett's Dinner."​​​

Tove Kragh

, Pinol

Hej Brett!

Vi vil bare sige 1000 tak for virkelig dejlig mad – det var en stor nydelse for os alle.
Fade m.m er vasket og står klart i Alka huset, men kan vi aftale, at I henter det mandag 8.6.2009.
Jeg selv er på ferie, men det står på mit kontor, så når I kommer vil en af mine søde medarbejdere komme ned i receptionen med det hele til jer J​

God w-e!
Med venlig hilsen

Lene Dam Abrahamsen

, Skade, Back Office.

Hej Brett.

Jeg tror ikke, at jeg har fået takket dig for den meget, meget lækre mad, som du lavede til os til receptionen d. 13/3. Det smagte himmelsk og så også fantastisk ud. Vi har kun fået positiv respons fra gæster og kolleger. Meget, meget flot.
Vi havde en dejlig eftermiddag med mange gæster og dejlig bossa-nova-musik. Der var rimeligt med mad, så vi delte det sidste mellem os, der ryddede op til sidst. Der var ca. 50 gæster og så os selv i huset ca. 60, så det passede ellers fint med det, vi havde bestilt. Jeg havde lejet tallerkener, borde, duge m.v. fra Handy-udlejning, og alt fungerede også fint derfra.
Sandwichene til frokosten var også meget lækre og der var nok til alle.​​​​

Mange hilsener fra

Jette Tabulex

Hej Brett

Så lykkedes det igen. Maden var bare super og alt fungerede.
Tak for denne gang.
Betalingen skulle også være på plads.​

Med venlig hilsen

Annie Aller

(Privatkundechef/souschef)

Roskilde Bank, Team Frederikssund, Havnegade 18 3600 Frederikssund

Vi startede med at få leveret frokostordning fra Brett's Dinner fra 1. august 2006 og har lige siden været meget, meget tilfredse med ordningen. Altid lækker og veltillavet mad og flot pyntede fade. Dejligt ostebord og dejlig kage. Altid levering til tiden. Jytte og Brett er altid søde at tale med. Vi kan varmt anbefale Brett's Diner.​

Med venlig hilsen

Jette Klysner

, Tabulex ApS​

Jeg synes blot at jeg vil fortælle, at jeg havde en forrygende dag i anledning af mit 25 års jubilæum her i Jyske Bank, Ordrup afdeling. Der var tillrettelagt flere meget opfindsomme indslag for mig incl. lektion i Argentinsk Tango og hornmusik :).

Og selve receptionen var bare alle tiders, så jeg vil gerne takke for et helt igennem flot arrangement med maden. Jeg hørte mange, der roste maden til skyerne - både udseende og smagen, og jeg har givet jeres adresse til flere af mine kunder.

Jeg vil når lejlighed gives bestemt huske på jer igen.

Tak.​​

Mange hilsener

Tove Randby Toft

Ordrup, Jyske Bank A/S

Hej Brett & Co.

Tusinde tak for et fint og vellykket arrangement gd......super fint og proff. .........det var en fornøjelse, at benytte jeres team og masser af dejlig og veltillavet mad !!

Har kun hørt rosende ord om jeres deltagelse/levering fra såvel fødselaren som alle mine kollegaer...............såååå, hils endelig dit bagland og si´ TAK for alt gd. !!

.............og så vil jeg ellers gemme jeres brochure m.m. til det nye år, hvor vi uden tvivl også får behov for noget diner-transportable !!​​

Med venlig hilsen

Formula A/S​

Hej Brett og Jytte,

Tusind tak for super lækker mad til vores datters konfirmation i går (middelhavsbuffet).

Maden var superlækker og veltillavet og der var rigeligt af den. Alle gæsterne roste maden til skyerne og det var fuldt fortjent. Så "tak for dejlig mad". Samtidig tak for formidlingen af kontakt til serveringspersonale (Eli og én til). De var super kompetente og det fungerede bare :-) En lille ting til fremover, når I laver middelhavsbuffet: Flere flødekartofler - til gengæld: én lasagne mindre, da vi havde hele 2 lasagner tilbage, men manglede flødekartofler.

Udover dette gik det fint, men det kunne være at I skulle ændre dette til fremtidig buffeter.
Endnu en gang tak.​​​

Hilsen

Gitte Jacobsen​​

Hej med jer.

Jeg vil gerne sige tusind tak for en fantastisk og sanselig smags oplevelse nytårsaften.

Jeg var lidt bekymret ,da jeg ikke kendte andre der kunne anbefale maden og jeg havde gæster som forventede god mad. Jeg havde på ingen måde kunne trylle noget frem der kunne sammenlignes med denne menu.

Tak for mad.​​

Vh. Marlene​​

Kære Jytte og Brett

Vil blot lige ønske godt nytår og sende jer en KÆMPE KOMPLIMENT for den lækre nytårsmenu - hold da op hvor smagte det lækkert!​​​

Vh Louise Jantzen​​

Hej Brett

Vil lige sige at vi var supertilfredse med brunchen som vi fik leveret i går. Dejlig mad i god kvalitet og smukt anrettet på pæne fade mm.

Mange af gæsterne kommenterede det også... Så får vi brug for diner transportable en anden gang, vil vi uden at tøve, bestille mad fra dig igen.

Kan jeg aflevere service mm. i morgen mellen kl. 17.00-18.00 ??? Og er det på Tinghøjvej det foregår ?

M.v.h.

Gitte

Hej Brett,

Jeg vil bare lige rose jeres mad……det er virkeligt godt. Mange tak. Dejligt at vi har valgt jer.

God dag.​

Med venlig hilsen / Kind regards

Jette Vang

Jeres sandwich var FANTASTISK lækre, de blev taget rigtigt godt imod, og der var ikke alt for mange i overskud, så det var godt at vi bestilte de ekstra.

Men så spiste vi dem også både om eftermiddagen igen og senere på aftenen, hvor de sidste gæster blev hængende til midnat.

Der var en lille overvægt af de store med skinke, så hvis vi havde byttet om på antallet af roastbeef og skinkesandwich, eller lige mange af hver, så havde det nok passet.​

Men du havde helt ret hvad angår jeres clubsandwich, de smagte virkeligt godt, og det var dem som blev spist flest af.
Børnene ville have sat pris på flere trekantsandwich med æggesalat, som der blev drevet rov på fra den kant ;-) Blot til en anden gang, hvis I skal levere til et selskab med mange børn.
Vi (I) fik mange rosende kommentarer og et par stykker sagde at de nok ville bede om en reference senere.
Jeg tog de fire brochurer som I havde lagt i kasserne, og giver videre.
TUSIND TAK for lækker mad, en god dialog og meget fin service.

​​

Jeg er sikker på at vi høres ved igen en anden gang.

​​

Ps.: I skal da lige have lidt historie med; efter barnedåben i kirken, friede Andreas til mig (helt planlagt) i kirken, og vi blev efterfølgende viet.
Gæsterne blev glædeligt overraskede og vi havde en fantastisk dag.

Mange hilsener

Tina

Hej Brett og Jytte,

Tusind tak for super lækker mad til vores datters konfirmation i går (middelhavsbuffet).
Maden var superlækker og veltillavet og der var rigeligt af den. Alle gæsterne roste maden til skyerne og det var fuldt fortjent. Så "tak for dejlig mad".
Samtidig tak for formidlingen af kontakt til serveringspersonale (Eli og én til). De var super kompetente og det fungerede bare :-)
En lille ting til fremover, når I laver middelhavsbuffet: Flere flødekartofler - til gengæld: én lasagne mindre, da vi havde hele 2 lasagner tilbage, men manglede flødekartofler.
Udover dette gik det fint, men det kunne være at I skulle ændre dette til fremtidig buffeter.

Endnu en gang tak.​

Hilsen

Gitte Jacobsen

"En reception - succesen afhænger af maden.

TIkke noget man behøver at tænke på når Brett og Jytte er på banen- masser af gode ideer der resulterer i en utrolig flot og inbydende buffet, der smager godt - det er ikke sidste gang vi har brugt dem - heller ikke som privatpersoner."​

Endnu en gang tak.​

Charlotte Haagendrup

Special-Teknik A/S Birgitte Westergaard, Hindbærvænget 14 3630 Jægerspris.

Maden til min 70 års fødselsdag d. 13. december var lækker, lige som jeg havde håbet, og den blev meget rost af mine gæster, det var rigtig ”pigemad”.

Jeg var også meget tilfreds med betjeningen.​​

Venlig hilsen

Lis Wedervang

Hvordan går det så ? Jeg har jo slet ikke set jer efter i er begyndt at levere mad herude !

Du kan tro at vi er meget tilfredse med maden ! Hver dag når der er frokost styrter alle ned i kantinen og alle siger bare at det er SÅ lækkert !​

Hils Jytte, Hilsen fra

Birgitte

Kære Jytte og Brett.

Vi vil lige sige tak for rigtig flot og dejlig mad til vores reception. Der var også megen ros fra vores gæster, og det er jo altid dejligt. Jeg har overført penge til jer i dag.​​

God weekend.​​

Med venlig hilsen Cramer`s El-Service

Sonja

Vi er meget tilfredse med den kantineordning vi er med i. Den byder på varieret mad - herunder en varm ret, salat og pålæg mm. - som giver mulighed for en varieret frokost i dagligdagen. Vi vil gerne give dig vores anbefaling.​​​​

Med venlig hilsen

Morten Terkildsen,

Regionssekretær

Hej Jytte & Brett​​​​

Tusind tak for den gode mad til min fødselsdag – det var super!​
Med venlig hilsen

Helle Lind

Sekretær Stenløse Privatskole Dam Holme 5, 3660 Stenløse​

Kære Brett og co.​​​​

Med denne mail vil jeg gerne rose jer for en fremragende buffet som vi i går fik leveret til vores fest. Det var helt fantastisk. Samtlige gæster var meget imponerede og jeg kan kun give jer mine bedste anbefalinger. I har fået mange nye potentielle kunder efter i går, ligesom vi en anden gang vil kontakte jer når vi skal holde et større selskab.

Jeg håber du vil sende mine roser videre til dine medarbejdere.

De fortjener det!​

Venlig hilsen Parkerhouse Finans Danmark A/S

Steffen Qvist​

Hej Bretts Diner!

Tak for levering af brunch i Ejby - ved min 40 års fødselsdag i går søndag.

Mage til "mad udefra" skal man da lede længe efter.

Sikken en fantastisk flot levering, anretning og ikke mindst lækker, lækker mad.

Og der var RIGELIGT. Mine gæster var ovenud henrykte og flere har fået jeres navn.

Tusind tak - vi vil ihvertfald bruge jer næste gang også.​​

Med venlig hilsen

Helle Clausen​​

STORT UDVALG AF RETTERVi har maden til din arrangement

gode, friske råvarerAltid lavet med kvalitetsråvarer

TILFREDSE KUNDERMere en 380 glæde kunder

MANGE ÅRS ERFARINGOver 17 år i madbranchen