Kundevejledning til 2-3 Retters Menuer

Menu 1

Forretten er færdiganrettet. Brødet skal blot skæres ud og fordeles i de medbragte brødkurve.

Kalvestegen ankommer varm i termokasse og skal skæres i skiver. Det er kalvecuvette,

dejligt mørt kød med saft og kraft og som giver en dejlig sovs.
Sovsen er klar og ankommer i gryde lige klar til at koge op.
Kartofler har vi kogt men er stadig faste. Der er gryde med til at varme dem i.
Waldorfsalaten er færdiganrettet i porcelænsskåle.
De franske ærter er færdige og skal blot varmes i et kort øjeblik i den medfølgende gryde.
Varmes de for længe og med låg på, mister de farven og bliver kedelige. Der må IKKE komme vand i.
Der er fade med til at anrette menuen på.

Desserten er helt færdig anrettet og klar til spise.

​Menu 2

Forretten er helt færdiganrettet. Brødet skal blot skæres ud og fordeles i brødkurvene. 

Oksefilten er helt færdigstegt og skal blot skæres ud. Ankommer varm i termokasse.

Det er luksus oksefilet. Dejligt mørt kød med saft og kraft.
Sovsen er klar og ankommer i gryde klar til at koges op.
Kartoflerne er i foliebakker og skal varmes i varmluft ovn i ca. 20 – 30 minutter ved ca. 185 grader.
Både broccolisalaten og rødbedesalaten er helt færdiganrettet i porcelænsfade/skåle.
Der er fade med til at anrette menuen på.

Desserten er helt færdiganrettet og klar til at blive spist.

Der skal dog lige sættes det medfølgende vaffelrør i desserten.

Menu 3

Forretten er færdiganrettet og brødet skal blot skæres.

Kalvestegen ankommer varm i termokasse og skal skæres i skiver. Det er oftest kalvecuvette eller

kalvetykkam i net - præcis som i gamle dage, dejligt mørt kød med saft og kraft som giver en dejlig sovs.
Sovsen er klar og ankommer i gryde lige klar til at koge op.
Kartofler har vi kogt men de er stadig faste. Der er gryde med til at varme dem i.
Waldorfsalaten er færdiganrettet i porcelænsskåle.
De franske ærter er færdige og skal blot varmes i et kort øjeblik i den medfølgende gryde. Varmes de

for længe og med låg på, mister de farven og bliver kedelige. Der må IKKE komme vand i.
Der er fade med til at anrette menuen på.

Desserten er helt færdig anrettet lige klar til spise.

Menu 4

Forretten er færdiganrettet portioneret på fad.

Oksemørbraden er færdigstegt, ankommer i termokasse og skal skæres ud i absolut sidste øjeblik.
Kantarelsauce skal blot varmes let, da den nemt kan brænde på og skille ved for lang opvarmning.
Kartoflerne ankommer i foliebakker og varmes i ovnen i ca. 20 - 30 minutter ved ca. 185 – 200 grader.
Både rødbedesalaten og aspargessalaten er helt færdiganrettet i porcelænsfade/skåle.
Desserten er helt klar. Der skal dog skæres ud ved serveringen. Frugt og frugt puréen er separat.
Velbekomme, nemmere kan det næsten ikke gøres.

2-3 retters vinter menu

Tarteletterne er luksus festtarteletter, som skal lunes i ovnen.
Tarteletfyldet lunes i gryden. Pas på det ikke brænder på. Anret de lune tarteletter på fadet som fulgte med,

hæld tartelet fyldet i tarteletterne og drys med hakket persille på toppen. Spis med det samme.
Kalvestegen ankommer varm i termokasse, og skal skæres i skiver. Det er oftest kalvecuvette,

dejligt mørt kød med saft og kraft som giver en dejlig sovs.
Sovsen er klar og ankommer i gryde lige klar til at koge op.
Kartofler har vi kogt men er stadig faste. Der er gryde med til at varme dem i.
Waldorfsalaten er færdiganrettet i porcelænsskåle.
De franske ærter er færdige og skal blot varmes i et kort øjeblik i den medfølgende gryde.
Varmes de for længe og med låg på, mister de farven og bliver kedelige. Der må IKKE kommes vand i.
Der er fade med til at anrette menuen på.
Fordi de som har bestilt dessert, er desserten helt færdiganrettet.

STORT UDVALG AF RETTERVi har maden til din arrangement

gode, friske råvarerAltid lavet med kvalitetsråvarer

TILFREDSE KUNDERMere en 420 glæde kunder

MANGE ÅRS ERFARING Over 17 år som selvstændig siden 2000.